Jätäthän viestin matkapuhelimeemme tai sähköpostiimme, olemme mahdollisimman pian yhteydessä!

Intotiimi, Ludviginkatu 3-5 B 13, 00130, Helsinki, info@intotiimi.fi , ks kartta TÄSTÄ.

 

Anu Miettinen
+358 400 717086
etunimi.sukunimi@intotiimi.fi

Psykoterapeutti (Valvira)
Erityistason psykoterapiakoulutus (yET)

Pariterapeutti
Työnohjaaja
Coach
Kansainvälinen johtamiskoulutus (IDMBpro)
Fysioterapeutti

Anu:
"Olen toiminut pitkään terveydenhuollon, henkilöstöhallinnan ja mielenterveysasioiden parissa sekä kohdannut elämän ongelmia laaja-alaisesti. Pääasiassa olen työskennellyt työikäisten ja nuorten parissa. Myös parisuhdeasiat ovat lähellä sydäntäni. Työskentelen ihmislähtöisesti, kokonaisvaltaisesti ja voimavarakeskeisesti, mutta myös yhdistellen hyväksi todettuja muita terapiakäytänteitä. Uskon toiveikkuuteen, läsnäoloon, luottamukseen, innostukseen ja uteliaisuuteen elämässä sekä aitoon dialogiin; kasvuun ihmisenä. Myös keho ja traumatietoisuus kertovat meistä paljon."

Virpi Laine
+358 40 5800165
etunimi.sukunimi@intotiimi.fi

Fysioterapeutti
ft, faskiamanipulaatio Stecco III, neurologisen fysioterapian erikoistumisopinnot, Bobath, allasterapia, kivun hoito, purentaongelmat, urheilufysioterapian erikoistumisopinnot, liiikuntalääketieteen perusopinnot sekä lukematon määrä erilaisia muita lisäkoulutuksia mm. tuki- ja liikuntaelinongelmiin.

Virpi:

"Olen tehnyt töitä fysioterapeuttina yli 20 vuotta. Uteliaisuus ihmisestä, halu uuden oppimiseen sekä ratkaisukeskeisyys kuvaavat minua ja toimintatapaani hyvin. Tavoitteeni on aina ollut tehdä tätä työtä yhdistämällä fysioterapian eri lähestymistapoja. Sovellan kokemustani sekä jatkuvan lisäkoulutuksen tuomia uusia oivalluksia asiakkaani parhaaksi. Oma kilpaurheilijan taustani auttaa myös silloin, kun asiakas tarvitsee tukea ja apua omassa kuntoutumisjaksossaan esimerkiksi urheilu- tai liikuntavamman seurauksena.

Filosofiani on, että paras tulos saavutetaan silloin, kun asiakas kohdataan kokonaisvaltaisesti. Keskityn työssäni ongelman syyn etsimiseen, sillä oire johtuu aina jostakin. Ajatuksenani on ensin mahdollistaa liike ja sen jälkeen aktiivinen harjoittelu tai toiminta.

Olipa syy fysioterapiallesi kiputila, neurologinen ongelma tai sairaus, vamma tai vammautuminen, tai yksinkertaisesti vain parempi arki, ota yhteyttä. Voit tulla vastaanotolleni joko lääkärin lähetteellä tai myös ilman lähetettä."

Ura
"Olen toiminut fysioterapiayrittäjänä lähes koko työurani. Olen vaativan kuntoutuksen palveluntuottaja mm. Kelalle. Olen myös pyydettäessä luennoinut esimerkiksi tuki-ja liikuntaelinongelmista sekä kivunhallinnan keinoista."

 

Ludvig 3